043/331-322

sanmet@san-met.hr

o NAMA

SAN MET D.O.O.

San met društvo s ograničenom odgovornošću za registriran je za djelatnost trgovine na malo željeznom robom, bojama i staklom u specijaliziranim prodavaonicama (47.52). SAN-MET d.o.o. je u privatnom vlasništvu. Temeljni kapital poslovnog subjekta financiran je 100% domaćim kapitalom, a u prethodnom razdoblju nije mijenjao iznos temeljnog kapitala.
+ 26 zaposlenih
Phasellus in malesuada sapien. Suspendisse enim erat, pellentesque a facilisis eget, tincidunt ut justo.
10 lokacija
Aenean cursus metus ac nulla eleifend, quis tristique nibh laoreet. Cras nec eros id sem gravida condimentum quis vitae odio.
30 godina djelovanja
Etiam vestibulum efficitur convallis. Sed sollicitudin arcu vel ligula lobortis, sit amet molestie arcu tempor.

PRIČA O NAMA

San-Met d.o.o. izrastao je iz “trgovine na veliko i malo” koja je osnovana u kolovozu 1992. godine i tada je imala samo jednog zaposlenika. Razvojem tvrtke kroz godine se broj zaposlenih proporcionalno povećavao da bi 2009. godine dosegao 26 djelatnika. Osnivač je Jaroslav Bogadi, a u poslu je uključena i obitelj.

ASORTIMAN

PROIZVODA

Tvrtka je poznata po tome što nudi širok asortiman robe, od kanalizacije, vodovoda, centralnog grijanja, kuhinja, elemenata za kupaonice, željeza, boja i lakova.

OVLAŠTENI STIHL

PARTNER

2006. godine je otvorena trgovina i servis STIHL alata i uređaja koja osim prodaje pruža mogućnost popravka gotovo svih vrsta STIHL uređaja.
Nudimo Vam veliku paletu STIHL proizvoda preko tvrtke UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. čiji smo ovlašteni trgovci.
STIHL SERVISI

daruvar

Ul. Josipa Jelačića 23

bjelovar

Ul. Josipa Jelačića 23

koprivnica

Ul. Josipa Jelačića 23

zagreb

Ul. Josipa Jelačića 23

STOJIMO VAM

NA RASPOLAGANJU

PRATITE NAS