043/331-322

san-met@san-met.hr

o NAMA

SAN MET D.O.O.

San met društvo s ograničenom odgovornošću je registriran za djelatnost trgovine na malo željeznom robom, bojama i staklom u specijaliziranim prodavaonicama (47.52). SAN-MET d.o.o. je u privatnom vlasništvu. Temeljni kapital poslovnog subjekta financiran je 100% domaćim kapitalom, a u prethodnom razdoblju nije mijenjao iznos temeljnog kapitala.
+ 35 zaposlenih
30 godina djelovanja

PRIČA O NAMA

San-Met d.o.o. izrastao je iz “trgovine na veliko i malo” koja je osnovana u kolovozu 1992. godine i tada je imala samo jednog zaposlenika. 2000. godine otvorena je trgovina građevinskog materijala, a 2006. godine STIHL trgovina. Razvojem tvrtke kroz godine se broj zaposlenih proporcionalno povećavao da bi 2009. godine dosegao 26 djelatnika. Osnivač je Jaroslav Bogadi, a u poslu je uključena i obitelj.

ASORTIMAN

PROIZVODA

Tvrtka je poznata po tome što nudi širok asortiman robe, od kanalizacije, vodovoda, centralnog grijanja, kuhinja, elemenata za kupaonice, željezarsku robu, okove, vijke, građevinske materijale, STIHL alate i uređaje, boje i lakove, te BRUDER dječje igračke.

OVLAŠTENI STIHL

PARTNER

2006. godine je otvorena trgovina i servis STIHL alata i uređaja koja osim prodaje pruža mogućnost popravka gotovo svih vrsta STIHL uređaja.
Nudimo Vam veliku paletu STIHL proizvoda preko tvrtke UNIKOMERC-UVOZ d.o.o. čiji smo ovlašteni trgovci.
STIHL SERVISI

daruvar

Ul. Josipa Jelačića 23

DARUVAR

Petra Svačića 19

GAREŠNICA

Matije Gupca 14, - Prodajno mjesto Husqvarna brenda

STOJIMO VAM

NA RASPOLAGANJU

PRATITE NAS